Ook Hoesen lijkt Groningen te verlaten voor Verenigde Staten

Reacties

Danny Hoesen mag van FC Groningen onderhandelen met een buitenlandse club, zo bevestigt technisch manager Peter Jeltema, die nog niet wil aangeven om welke club het gaat.

Ook Hoesen lijkt Groningen te verlaten voor Verenigde Staten

Naar verluidt betreft het San Jose Earthquakes. Jeltema voegt eraan toe dat FC Groningen 'naar een nette oplossing' zoekt met de geïnteresseerde club.

De noorderlingen hoeven met andere woorden niet de hoofdprijs te incasseren voor de spits die op een zijspoor is beland, maar aangezien zijn contract pas in 2018 afloopt willen ze wel enigszins worden gecompenseerd.

Hoesen kan de vierde FC Groningen-speler binnen een jaar worden die verkast naar de Verenigde Staten. Eerder maakten Johan Kappelhof (Chicago Fire), Michael de Leeuw (Chicago Fire) en Albert Rusnák (Real Salt Lake, deze winter) al deze overstap. Na die laatste transfer meldde Jeltema dat dit op toeval berust.

Mogelijk maken ook Martijn van der Laan en Hedwiges Maduro deze winter nog een transfer. Beide spelers mogen vertrekken en maken geen deel meer uit van de wedstrijdselectie van FC Groningen, dat zaterdag Vitesse ontvangt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.