Ook Gudelj bedankt voor Servië: 'Politieke spelletjes'

Reacties

Servië-bondscoach Radovan Curcic hoeft geen uitnodiging meer te sturen naar Nemanja Gudelj. De Ajax-middenvelder is net als Dusan Tadic niet meer beschikbaar.

Ook Gudelj bedankt voor Servië: 'Politieke spelletjes'

Gudelj heeft ervoor gekozen zijn land niet meer te vertegenwoordigen uit onvrede over de gang van zaken rond de nationale ploeg. 'Er worden politieke spelletjes gespeeld, maar niet meer met mij…', zegt hij in De Telegraaf. 'Ik heb bedankt.'

De 24-jarige Gudelj nam het besluit nadat hij was gepasseerd voor de oefeninterlands tegen Polen en Estland. Dat was voor de Ajax-middenvelder, die elf interlands op zijn naam heeft staan, aanleiding zich niet meer beschikbaar te stellen zolang Curcic bondscoach van Servië is.

'Ik ben iemand die nooit zeurt, zich normaal gesproken altijd neerlegt bij de keuzes van de trainer, maar hier heb ik gewoon geen zin meer in', aldus de middenvelder, die benadrukt dat hij niet definitief bedankt heeft. 'Spelen voor mijn land blijft de grootste eer. Als Curcic is ontslagen of zelf opstapt, ben ik gewoon weer beschikbaar.' 

Dusan Tadic, die in Nederland speelde voor FC Groningen en FC Twente, heeft inmiddels ook bedankt vanwege zijn ongenoegen over de werkwijze van Curcic.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.