'Ook clubs uit Liverpool houden Alderweireld in de gaten'

Toby Alderweireld legde afgelopen weekend een aanbieding van Norwich City naast zich neer, maar toch lonkt nog steeds een transfer naar de Premier League voor de Ajax-verdediger.

'Ook clubs uit Liverpool houden Alderweireld in de gaten'

Engelse media melden dat Liverpool belangstelling heeft voor de 24-jarige Belg, terwijl De Telegraaf ook stadgenoot Everton met Alderweireld in verband brengt. Beide clubs weten dat Ajax acht miljoen euro verlangt voor de verdediger. Eerder was Norwich bereid dat bedrag neer te leggen.

Maar mocht er geen transfer komen deze zomer, dan is Alderweireld bereid zijn aflopende contract met een seizoen te verlengen. Anders dreigt hij buiten de selectie van trainer Frank de Boer te vallen. 'Kom ik niet weg dan ga ik met Ajax om de tafel zitten om te kijken of we er uit kunnen komen.'

Eerder liet ook Christian Eriksen, die ook in verband wordt gebracht met een transfer naar Liverpool, weten dat hij zijn verbintenis verlengt als het niet tot een transfer komt. De 21-jarige Deen wil wel dat Ajax iets overhoudt als hij de club verlaat.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen