Ook Atlético Madrid raakt achterop bij Real Madrid

Reacties

Atlético Madrid raakt net als Barcelona verder achterop in de strijd om de eerste plaats in de Spaanse competitie. In eigen huis gingen de Madrilenen in de slotfase ten onder tegen Villarreal: 0-1.

Ook Atlético Madrid raakt achterop bij Real Madrid

Lange tijd het duel te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel, maar Luciano Vietto bezorgde de bezoekers vijf minuten voor tijd alsnog drie punten. De Argentijn omspeelde Juanfran en schoot overtuigend binnen.

Zonder enige twijfel het hoogtepunt van de avond. Het was een allesbehalve boeiend duel in het Estadio Vicente Calderón. Kansen waren spaarzaam en het spel was bepaald niet sprankelend. Alleen Mario Mandzukic kwam tot scoren bij de thuisploeg, maar de treffer van de Kroaat werd afgekeurd.

Scheidsrechter Pedro Jesus Perez Montero maakte daarbij volgens trainer Diego Simeone de zoveelste verkeerde beslissing. En in dit geval kon de Argentijnse coach weleens gelijk hebben. Mandzukic zou een overtreding hebben gemaakt in duel met Mario, maar in de herhaling was duidelijk te zien dat er van fysiek contact geen sprake was.

Door de eerste thuisnederlaag in dit sezioen van Atlético Madrid is de achterstand op Real Madrid opgelopen naar zeven punten. Barcelona verloor zaterdag twee punten op bezoek bij Getafe en staat vier punten achter op de koploper van Spanje.

Overige uitslag
Sevilla - Eibar 0-0

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.