Onzekere januarimaand voor Schreuder en Twente

Reacties

FC Twente-trainer Alfred Schreuder zal in januari te maken krijgen met onzekerheid over het behoud van zijn vaste waarden.

Onzekere januarimaand voor Schreuder en Twente

Volgens onbevestigde berichten is er belangstelling voor spits Luc Castaignos en verdediger Rasmus Bengtsson. 'Ik weet dat Luc het liefst bij FC Twente blijft, maar het blijft afwachten tot 31 januari', reageert Schreuder, die met de Tukkers de vijfde plaats in de Eredivisie bezet.

De precaire financiële situatie in Enschede laat het in ieder geval niet toe spelers aan te trekken. Mocht er iemand vertrekken van de huidige selectie, dan zal dat geld ook niet worden geherinvesteerd.

Bengtsson mocht eerder vertrekken uit Enschede, maar vocht zich terug in de basiself. De Zweed beschikt wel over een aflopende verbintenis. Castaignos gaf eerder aan dat een vertrek in de winterstop niet zijn voorkeur heeft. De 22-jarige spits is weer hersteld van een oogblessure. Castaignos, die nog tot medio 2016 vastligt, was in de eerste competitiehelft goed voor negen treffers in veertien wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.