Onverwachte training Robben biedt Bayern hoop

Reacties

Arjen Robben heette pas op zijn vroegst eind april zijn rentree te maken bij Bayern München, maar zijn activiteiten van maandag voedden de speculaties over een rol van redder in nood tegen FC Porto.

Onverwachte training Robben biedt Bayern hoop

De verschijning van Robben maandag op het trainingsveld was in elk geval aanleiding te speculeren over een snellere terugkeer binnen de lijnen. De aanvaller, die sinds 22 maart kampt met een buikspierblessure, stond 45 minuten op het veld. Hij werkte onder meer sprintoefeningen af op voetbalschoenen, hetgeen zou duiden op een verrassende comeback in de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto van dinsdagavond.

De beschikbaarheid van Robben, die niet deelnam aan de laatste groepstraining, zou trainer Josep Guardiola goed uitkomen. De Spaanse coach wordt geplaagd door personele zorgen, waardoor het wegwerken van de 3-1 achterstand uit de heenwedstrijd wordt bemoeilijkt.

Voor Bayern weegt de absentie van de Oranje-international zwaar. 'Zijn kwaliteit in het een-tegen-een-duel missen we enorm', zei Guardiola een dag voor de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto. 'Hij werkt hard om zo snel mogelijk terug te keren.' Robben zelf sprak zich eerder uit dat het bekerduel met Borussia Dortmund van 28 april zijn doel was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.