Onverwachte meevaller voor Real aan begin van cruciale week

Reacties

Eden Hazard moet het heenduel met Liverpool in de kwartfinale van de Champions League nog aan zich voorbij laten gaan. Toch kreeg Real Madrid positief nieuws uit de ziekenboeg bij de start van een belangrijke week.

Onverwachte meevaller voor Real aan begin van cruciale week
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
Liverpool
Liverpool

Federico Valverde is namelijk sneller dan verwacht hersteld van de spierblessure die hij overhield aan het competitieduel met Celta de Vigo van 20 maart. De Uruguayaanse middenvelder trainde maandag tot verrassing van de Spaanse media weer mee met de groep en maakt nu ook zijn rentree in de wedstrijdselectie voor het heenduel met Liverpool van dinsdsgavond.

De verwachting was dat ook Hazard mogelijk al zijn rentree zou kunnen maken. De Belgische dribbelaar heeft er twee groepstrainingen opzitten, maar Zinedine Zidane heeft hem nog buiten de selectie gelaten. Tijdens zijn perspraatje liet de trainer weten geen risico te willen nemen met de door blessures achtervolgde Hazard. 'We nemen kleine stapjes, we zullen zien wanneer hij terugkeert.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Maar de hoop dat Hazard dit seizoen nog in actie komt lijkt gegrond. Mogelijk keert hij zaterdag al terug, als Real El Clásico speelt tegen Barcelona. Ook rechtsback Dani Carvajal maakt dan mogelijk zijn rentree. Sergio Ramos zal voorlopig nog niet in actie komen. Ook de return van volgende week tegen Liverpool zal nog te vroeg komen voor de aanvoerder van Real, die geblesseerd terugkeerde van de interlands.

Zo loopt de ziekenboeg langzaam maar zeker leeg aan het begin van een cruciale periode voor Real. Met La Liga en de Champions League heeft de ploeg van Zidane immers nog twee prijzen om voor te strijden. Is zijn ploeg ondergewaardeerd? 'Dat denk ik wel. We verdienen het vertrouwen. Deze ploeg bewijst het tegendeel van wat is gezegd. Deze club, deze ploeg geeft nooit op. Zolang er hoop is, blijven we vechten.'

LaLiga

Stand LaLiga 2020/2021

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
38
26
8
4
67-25
+42
86
2
Real Madrid
38
25
9
4
67-28
+39
84
3
Barcelona
38
24
7
7
85-38
+47
79
4
Sevilla
38
24
5
9
53-33
+20
77
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.