'Ontsla Pardew alsjeblieft niet!', Suarez wil Jans bellen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Ontsla Pardew alsjeblieft niet!', Suarez wil Jans bellen

• Alan Pardew ligt onder vuur. De manager van Newcastle United behaalde met zijn ploeg in de eerste zeven competitiewedstrijden slechts vier punten. Daardoor vinden The Magpies zich terug op de achttiende plaats in de Premier League. De witte zakdoekjes zijn niet aan te slepen in Newcastle, maar de supporters van Leicester City hopen juist niet dat Pardew ontslagen wordt. Hun ploeg neemt het namelijk zaterdagmiddag om 16.00 uur op tegen de ploeg van de gebeten hond.

'Ik heb het nagevraagd en zelfs nog gezocht, maar ik heb geen Feyenoord-pyjama.'
• Toen Jens Toornstra tekende bij Feyenoord ging het gerucht dat hij als kleine Jens in een pyjama van de Rotterdamse Havenclub sliep. Zelf kan hij het zich niet herinneren. (Feyenoord TV)

'Heb jij het nieuwe telefoonnummer van Ron Jans voor mij? Mag ik dat alsjeblieft hebben? Met hem wil ik contact houden. Doe hem in Nederland alvast de groeten van me. Hij is een geweldige trainer en een geweldig mens.'
• Hij staat dan sinds deze zomer wel bij Barcelona onder contract, maar Luis Suarez weet dondersgoed aan wie hij schatplichtig is: Ron Jans, de trainer die hem bij FC Groningen onder zijn hoede nam en hem wegwijs maakte in het profvoetbal. (De Telegraaf)

Luis Suarez en Ron Jans in hun gezamenlijke tijd bij FC Groningen.
Luis Suarez en Ron Jans in hun gezamenlijke tijd bij FC Groningen.

'Ik kijk graag naar Chelsea-speler Diego Costa. Die blijft maar gaan, sleurt, trekt, is supersterk en pikt elke keer zijn goaltje mee. Daar heb ik veel respect voor. Van zijn loopacties leer ik veel. Voor een type speler als ik is hij echt een voorbeeld.'
Luc Castaignos is idolaat van Diego Costa, de man die er bij Chelsea - tot zaterdagmiddag 16.00 uur, wanneer het duel Crystal Palace-Chelsea van start gaat - in zeven competitiewedstrijden al negen doelpunten in het netje heeft liggen. Daarbij blijft de productie van de spits van FC Twente maar iets achter: hij tekende voor vijf doelpunten in acht competitieduels. (De Telegraaf)

'Platini denkt dat hij een rechter is, maar hij is gewoon een zelfingenomen Fransman.'
• Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini neemt het op voor zijn vriend Carlo Tavecchio, de bondsvoorzitter van Italië die door de UEFA voor zes maanden werd geschorst wegens zijn racistische uitingen. Daardoor moet de voorzitter van de Europese voetbalbond, Michel Platini, het bij Zamparini ontgelden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.