Ontroerde Gudelj breekt: 'Het waren hele zware maanden'

Reacties

Dragisa Gudelj keerde deze week terug bij het Spaanse Córdoba. De 25-jarige verdediger kreeg een nieuw contract. Dat ging gepaard met de nodige emoties.

Ontroerde Gudelj breekt: 'Het waren hele zware maanden'
© Córdoba

De schrik zat er goed in toen Dragisa Gudelj afgelopen seizoen tijdens het competitieduel met Racing de Ferrol in elkaar zakte. Plots ging de jongere broer van Sevilla-speler Nemanja Gudelj naar de grond. De medische dienst en cardioloog Pepe Segura handelde snel. Segura stormde vanaf de tribune het veld op, waardoor de Servische Bredanaar het overleefde. Na het leed kwam Gudelj niet meer in actie, maar daar komt snel verandering in.

Gudelj, actief op het derde niveau in Spanje, tekende een contract tot medio 2025. Bij zijn rentree was de verdediger enorm ontroerd. Met tranen in de ogen stond hij de pers te woord.

'Bedankt voor de liefde die ik ontvangen heb van alle mensen uit Córdoba', sprak Gudelj terwijl hij brak. 'Het waren hele zware maanden voor me. Ik was bang dat ik er niet meer zou zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.