Ontbreken Clasie voedt geruchten over aanstaande transfer

Reacties

Jordy Clasie doet vrijdag niet mee als Feyenoord het opneemt tegen SC Heerenveen. De Rotterdammers laten weten dat hun aanvoerder geblesseerd is.

Ontbreken Clasie voedt geruchten over aanstaande transfer

Toch is het ontbreken van WK-ganger Clasie opvallend. De kleine middenvelder wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek uit Rotterdam-Zuid. Met name FC Porto, de Portugese club die onlangs ook Bruno Martins Indi wegplukte uit De Kuip, zou de komst van Clasie wel zien zitten. Volgens Feyenoord heeft zijn afwezigheid echter te maken met een hamstringblessure, iets waar hij al sinds het WK last van heeft, en niet met een vertrek.

De plek van Clasie op het middenrif wordt ingenomen door Ruud Vormer. Voorin start Mitchell te Vrede, tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (1-0 winst) in de slotminuut de matchwinner, in de spits. Elvis Manu zit derhalve op de bank. Aankoop Colin Kazim-Richards zit nog niet bij de selectie.

Bij Heerenveen heeft trainer Dwight Lodeweges nog geen plek voor aanwinst Thomas Dalgaard: de nog niet helemaal fitte spits moet het nog doen met een reservebeurt achter Mark Uth. Linksback Pele van Anholt speelt wél weer, hij was in de eerste wedstrijd tegen FC Dordrecht (2-1 thuisnederlaag) nog geblesseerd.

Opstellingen
Feyenoord: Mulder; Wilkshire, Van Beek, Mathijsen, Kongolo; Vormer, Immers, Vilhena; Basacikoglu, Te Vrede, Boëtius.
SC Heerenveen: Nordfelt; Marzo, Buijs, Van Aken, Van Anholt; De Roon, Ziyech, Van den Berg; Slagveer, Uth, Sinkgraven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.