'Nu kan ik echt laten zien wie Mitchell Dijks is'

Reacties

Nu de komst van Mitchell Dijks helemaal is afgerond en hij bij Ajax ook zijn rugnummer (35) heeft toegewezen gekregen, spreekt de verdediger zijn verwachtingen uit. De linksback, die tijdens een bosloop van vrijdag aan zijn tweede tijdperk in Amsterdam begon, kan niet wachten op het nieuwe seizoen.

'Nu kan ik echt laten zien wie Mitchell Dijks is'

Na zijn eerste periode in Amsterdam leefde Dijks (22) via SC Heerenveen en Willem II helemaal op. 'Ik kan eindelijk laten zien wie de echte Mitchell Dijks is', zo vertelt de verdediger op de website van Ajax. Hij meent zelfverzekerder en volwassener te zijn.

'Tijdens mijn eerste periode bij Ajax was ik nog te jong om alles goed te beseffen. Ik was er niet mee honderd procent bezig en ook niet fit. Dat is nu compleet anders', vervolgt Dijks.  'Ik sta hier met een heel lekker gevoel. Ik voel me beresterk en heb er echt zin in. Nu kan ik laten zien wat ik kan.'

'Toen Ajax zich meldde, wist ik meteen: ik wil terug', aldus Dijks, die ook in beeld was bij Feyenoord en in De Arena tot medio 2018 tekende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.