Nu in de winkels: de nieuwe VI Seizoengids

Het voetbalseizoen is afgelopen weekend van start gegaan! Traditiegetrouw ligt daarom de VI Seizoengids 2015/16 in de winkels.

Nu in de winkels: de nieuwe VI Seizoengids

De VI Seizoengids is het meest volledige bewaarnummer voor een seizoen topvoetbal in Nederland.

Van de clubs uit de Eredivisie en Jupiler League bevat deze gids alle benodigde informatie: selecties, spelerspaspoorten, opstellingen, clubhistorie en -gegevens, teamfoto’s en programma’s.

Daarnaast is er een volledige evenementenagenda voor de jaargang 2015/16, wordt er vooruitgeblikt door de VI Clubwatchers op het nieuwe seizoen en is er de voorspelling van kenners en prominenten.

Verzamelactie
Vanwege ons vijftigjarig jubileum vieren we dat met een gratis verzamelactie. Bij de VI Seizoengids 2015/16 ontvangen alle kopers het VI Verzamelalbum cadeau (abonnees krijgen het album thuisgestuurd)! Tevens ontvang je bij de VI Seizoengids de eerste fotosticker voor in het album.

De overige fotostickers worden in de weken daarop als cadeau bij de reguliere edities van Voetbal International ingesloten. Zo verzamel je met VI unieke en prachtige beelden uit de historie van vijftig jaar voetbal. In totaal zijn er vijftig fotostickers te verzamelen om het album compleet te maken.

Bestellen
Koop dus de VI Seizoengids 2015/16 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis het VI Verzamelalbum over vijftig jaar voetbal cadeau. VI-abonnees met een doorlopend abonnement hebben de gids gratis thuis bezorgd gekregen. De Seizoengids is hier bovendien online te bestellen.

Bekijk hier al onze video's