Nog even cashen in Saoedi-Arabië: Jamie Vardy (36) voelt er weinig voor

Reacties

Saoedi-Arabië is druk bezig met het versterken van de competitie, door de nodige spelers uit Europa binnen te hengelen, maar niet iedereen valt over te halen. Jamie Vardy heeft ondanks de degradatie van Leicester City en het feit dat hij in de nadagen van zijn carrière zit besloten om niet te verhuizen.

Nog even cashen in Saoedi-Arabië: Jamie Vardy (36) voelt er weinig voor
© Pro Shots

Volgens Sky Sports heeft de 36-jarige Vardy een aanbieding van Khaleej FC afgewezen. Het is bij het medium niet bekend wat de aanvaller kon gaan verdienen, maar het zal ongetwijfeld een lucratief voorstel zijn geweest. Vardy ziet een jaartje cashen in Saoedi-Arabië echter niet zitten.

Wat Vardy dan wél gaat doen, is nog niet bekend. Hij heeft nog een contract voor een jaar bij Leicester City, maar het is onduidelijk of de spits van plan is om in het Championship te gaan voetballen. Enzo Maresca, de nieuwe manager van Leicester City, hoopt daar wel op.

Vardy speelt al sinds 2012 voor Leicester City, dat de aanvaller destijds overnam van het nietige Fleetwood Town. Hij speelde tot dusver 427 wedstrijden voor de club en was daarin goed voor 170 doelpunten. Vardy was een van de hoofdrolspelers in het team dat in 2015/16 kampioen van Engeland werd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.