Nijland maakt met foto einde aan soap rond Rusnák

Reacties

De transfer van Albert Rusnák naar FC Groningen lijkt definitief te zijn beklonken. Algemeen directeur Hans Nijland plaatste een foto met de Slowaak op Twitter met de tekst: 'Blij met onze nieuwe aanwinst.'

Nijland maakt met foto einde aan soap rond Rusnák

De twintigjarige Rusnák speelde in de eerste seizoenshelft voor SC Cambuur, dat hem huurde van Manchester City. De club uit Leeuwarden was tevreden over de Slowaakse middenvelder en wilde hem definitief overnemen, maar kreeg daarbij concurrentie van de noordelijke rivalen SC Heerenveen en FC Groningen.

De Groningers maakten donderdag officieel bekend dat Rusnák had getekend voor die club, maar Heerenveen had diezelfde avond nog contact met Manchester City. De Friezen meenden nog altijd in de race te zijn voor de handtekening van de Slowaak. Ook Cambuur wist op dat moment officieel nog niets over de toekomst van zijn spelmaker.

Zaterdag hield de hoofdrolspeler zelf ook nog een slag om de arm bij de NOS. 'Tot vandaag heb ik me op de wedstrijden geconcentreerd, nu ga ik met mijn zaakwaarnemers praten', aldus Rusnák op dat moment. 'Ik weet dat Groningen een akkoord heeft met Manchester City, maar ik moet nog persoonlijk overeenstemming bereiken. Ik moet zelf dus nog mijn handtekening zetten.' 

Door onderstaande foto van Nijland lijkt aan alle onzekerheid nu een einde gekomen: Rusnák speelt na de winterstop in het shirt van FC Groningen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.