Heerenveen voegt nieuw hoofdstuk toe aan Rusnák-soap

Reacties

De soap rondom SC Cambuur-speler Albert Rusnák blijft onverminderd voortduren. FC Groningen maakte donderdag bekend de winterse transfer van de middenvelder te hebben afgerond, maar daar denkt het eveneens geïnteresseerde SC Heerenveen anders over.

Heerenveen voegt nieuw hoofdstuk toe aan Rusnák-soap

De kleine Slowaak werd door Cambuur deze zomer voor een half jaar gehuurd van Manchester City, waardoor een vertrek in de winterstop voor de hand lag. FC Groningen werd al snel genoemd als mogelijke nieuwe werkgever, terwijl ook SC Heerenveen interesse had. Aan het getouwtrek leek donderdag een einde te komen: FC Groningen maakte het aantrekken van Rusnák bekend.

Daar is in de rest van het noorden van Nederland echter met gefronste wenkbrauwen op gereageerd. Heerenveen heeft donderdagavond bijvoorbeeld nog contact met Manchester City en hoopt in dat gesprek de laatste stand van zaken te horen. De Friezen menen nog altijd in de race te zijn voor de handtekening van Rusnák. Ook Cambuur weet officieel nog niets over de toekomst van zijn spelmaker.

Het is de volgende episode in een toch al opmerkelijk verhaal rond de Slowaaks jeugdinternational. Afgelopen weekend liet Cambuur-trainer Henk de Jong aan FOX Sports nog weten dat Rusnák op zeker naar Groningen zou verkassen, terwijl de speler zelf dat glashard ontkende. Dat weerhield Groningen er dus niet van de komst van Rusnák donderdag wereldkundig te maken, de toekomst van Rusnák lijkt dan ook 'gewoon' in de Euroborg te liggen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.