Nieuwkomer Eibar maakt ook kennis met fenomeen Ronaldo

Reacties

Op Cristiano Ronaldo staat geen maat bij Real Madrid. Ook Eibar heeft kennis gemaakt met het Portugese fenomeen, dat bijdroeg aan de bevestiging van de koppositie van De Koninklijke (0-4).

Nieuwkomer Eibar maakt ook kennis met fenomeen Ronaldo

Ronaldo maakte drie minuten voor rust al een einde aan de illusies van nieuwkomer Eibar, dat in de eerste confrontatie met de Portugees direct aan den lijve diens kracht heeft ondervonden.

Ronaldo had namelijk ook zijn bijdrage geleverd aan de fortuinlijke openingstreffer. Na een fraaie actie leverde hij de bal af bij Karim Benzema in buitenspelpositie. Doordat het vlag- en fluitsignaal achterwege bleven, kwam de bal via de Franse spits weer terug bij de Portugees, uit wiens voorzet James Rodríguez met het hoofd 0-1 maakte.

In de tweede helft liep Real Madrid weg naar een 4-0 overwinning. Na de goal van Benzema nam Ronaldo uit een strafschop ook het vierde Madrileense doelpunt voor zijn rekening, zijn vierhonderdste clubtreffer in zijn carrière.

Met zijn twintigste seizoendoelpunt in de Primera División – nimmer bereikte iemand dat aantal in de eerste twaalf duels - staat zijn teller op 197 en klom hij naar de negende plaats op de eeuwige topscorerslijst. Daarop is overigens diens Barcelona-rivaal Lionel Messi nog een goal verwijderd van recordhouder Telma Zarra (251 goals).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.