Nieuwe Las Palmas-coach stuurt Tannane direct richting uitgang

Reacties

Oussama Tannane mag in de komende transferperiode al vertrekken bij Las Palmas. Dat heeft Paco Jémez bekendgemaakt in zijn eerste werkweek als coach van Las Palmas, waar ook Loïc Rémy voor een snel afscheid staat.

Nieuwe Las Palmas-coach stuurt Tannane direct richting uitgang

Na twee dagen met de selectie en technische staf heeft Jémez zijn eerste beslissingen al genomen, zo vertelde hij bij radiostation Cadena SER. 'Ik heb de president doorgegeven dat hij oplossingen elders moet gaan zoeken voor Rémy en Tannane', aldus de Spaanse coach kort na zijn entree op Gran Canaria. AS schrijft dat Rémy en Tannane zowel bij de eerste training onder Jémez als het etentje met de selectie woensdagavond te laat kwamen.

Dat Rémy na een halfjaar al mag vertrekken is opvallend. De dertigjarige Fransman is met vijf goals de clubtopscorer bij de degradatiekandidaat. Tannane heeft veel minder zijn stempel kunnen drukken. De Saint-Étienne-huurling kwam in La Liga tot tien optredens voor de nummer twintig van Spanje, scoorde niet en leverde ook geen assist. Las Palmas had een optie tot koop laten opnemen in het huurcontract, maar gaat daar als het aan Jémez ligt dus zeker geen gebruik van maken.

Tannane koos begin 2016 voor zijn eerste avontuur buiten de Eredivisie. De achtvoudig Marokkaans international werd door Saint-Étienne overgenomen van Heracles Almelo en speelde in totaal 44 wedstrijden voor de Fransen. Afgelopen zomer volgde de overstap naar Las Palmas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.