Nieuwe coach voor Kuiper en Owusu bij Panathinaikos

Nicky Kuiper en Quincy Owusu-Abeyie krijgen een nieuwe trainer bij Panathinaikos. De clubleiding heeft zondag Fabriciano Gonzalez van zijn taken ontheven en direct een opvolger aangesteld: Giannis Vonortas. Hij is de vierde trainer die dit seizoen voor de groep komt te staan.

Nieuwe coach voor Kuiper en Owusu bij Panathinaikos

Aanleiding voor het ontslag was de thuisnederlaag tegen Platanias (0-1). Gonzalez maakte in januari zijn entree nadat Juan Ramos Rocha was opgestapt. De Argentijn was op zijn beurt in november de opvolger van de ontslagen Portugees Jesualdo Ferreira. Vonortas was tot op heden assistent-trainer van het tweede elftal.

Panathinaikos staat op dit moment zesde, drie punten achter de vijfde plek die recht geeft op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Er staan nog drie wedstrijden op het programma, waaronder een wedstrijd op 14 april bij het al tot landskampioen gekroonde Olympiakos Piraeus.

Voor Kuiper (sinds januari gehuurd van FC Twente) en Owusu-Abeyie is het hopen op meer speeltijd. Beiden moeten het tot dusver doen met een bijrol: Kuiper speelde drie competitiewedstrijden en Owusu-Abeyie elf.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen