Nieuw contract lonkt voor bepalende spelers NAC Breda

De clubleiding van NAC Breda gaat op korte termijn om de tafel met enkele spelers met een aflopend contract. Zo kunnen Anthony Lurling, Kees Luijckx en Jens Janse vermoedelijk een nieuwe verbintenis tegemoet zien.

Nieuw contract lonkt voor bepalende spelers NAC Breda

Technisch directeur Jeffrey van As ziet ook de huurlingen Danny Verbeek (Standard Luik) en Sepp de Roover (Lokeren) graag in Breda blijven. Voor Thilo Leugers lijkt geen toekomst meer in Noord-Brabant. Hij wordt gehuurd van FC Twente en keert waarschijnlijk terug naar Enschede omdat hij bij NAC niet aan spelen toekomt.

Ook de situatie van Mark Looms (31) bij NAC Breda wordt steeds uitzichtlozer. Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen zijn oude club Heracles Almelo moest de linksback opnieuw negentig minuten toekijken. De jonge Kenny van der Weg (21) kreeg de voorkeur als vervanger van de geschorste Jens Janse.

Van der Weg deed dat dusdanig goed dat het onwaarschijnlijk lijkt dat Looms dit seizoen nog in beeld komt voor een basisplaats. De routinier is na Janse en Van der Weg afgezakt naar nummer drie in de pikorde op de linksbackpositie.

NAC is mede door drie overwinningen op rij in de eerste drie duels van de tweede seizoenshelft opgeklommen naar de twaalfde plaats. Onlangs verlengde trainer Nebosja Gudelj zijn contract al tot medio 2015. De Bosniër werd recent aangesteld als opvolger van John Karelse.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen