'Niet vreemd dat Rodgers het opneemt voor Suarez'

Sir Alex Ferguson kan het niet laten om voorafgaand aan het thuisduel met Liverpool een sneer uit te delen aan Luis Suarez. De 71-jarige manager van Manchester United vreest voor omstreden beslissingen rond de Uruguayaanse aanvaller van de bezoekers.

'Niet vreemd dat Rodgers het opneemt voor Suarez'

Afgelopen zondag kreeg Suarez weer een deel van Engeland over zich heen nadat een handsbal van hem niet gezien werd tijdens de uitwedstrijd tegen Mansfield Town in de derde ronde van het FA Cup-toernooi (1-2). De voormalig Ajacied kon scoren na zijn handsbal en dat bleek achteraf een belangrijke treffer.

'Ik heb de wedstrijd niet gezien en kan dus moeilijk zeggen of hij het expres deed. Een manager staat te allen tijde achter zijn speler, dus wat dat betreft is het niet vreemd dat Brendan Rodgers het voor hem opneemt', reageerde Ferguson op het incident.

'Ik weet niet of Suarez ervan geniet, maar ik hoop zelf met mijn team nooit de dupe te worden van zo'n speler', vervolgde Ferguson. 'Ik hoop op een mooie wedstrijd. De laatste jaren zijn onze ontmoetingen gevrijwaard gebleven van omstreden beslissingen. En zo hoort het ook.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's