'Niet verwacht dat Dijkhuizen me zó zou laten vallen'

Reacties

Keeper Jordy Deckers is helemaal klaar met zijn rol bij Excelsior. Het feit dat hij is gedegradeerd tot derde doelman en enkele incidenten met trainer Marinus Dijkhuizen maken dat hij koste wat kost weg wil bij de Rotterdamse promovendus.

'Niet verwacht dat Dijkhuizen me zó zou laten vallen'

Deckers begon het seizoen als eerste doelman van de Kralingers, maar moet inmiddels genoegen nemen met een plek op de tribune. Alessandro Damen en Gino Coutinho krijgen van trainer Dijkhuizen inmiddels de voorkeur, Deckers verloor zijn plaats na een paar blunders. De voormalig Ajacied heeft zijn buik vol van de situatie en wil hoe dan ook weg uit Rotterdam.

'Begrijpen zal ik het nooit, ik kan het alleen accepteren', zo stelt de keeper tegenover Omroep Flevoland over de keuze van Dijkhuizen. 'Ik heb drie fouten gemaakt, maar dat hij me zó laat vallen had ik niet verwacht. Inmiddels ben ik derde keeper, ja. Daar verbaast iedereen zich over, geloof ik.' Met name de relatie met zijn trainer heeft dan ook een forse deuk opgelopen, zo verklapt Deckers.

'Mijn toekomst? Die ligt in ieder geval niet bij Excelsior, ik wil zeker weg', meldt hij, ondanks zijn tot 2016 doorlopende contract. 'De situatie begint nu aan me te knagen. Er zijn meerdere dingen gebeurd, daar hoef ik verder niet op in te gaan. Dat is tussen de trainer en mij. Op een gegeven moment is de emmer vol', houdt hij zich evenwel wat op de vlakte. 'Ik ben gedemotiveerd. Ik ga met plezier naar de club, dat nog wel, maar ik ben hier voor de groep. Het is voor mij een kwestie van scherp en fit blijven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.