Niet te stoppen: Pepe speelde WK-duel uit met gebroken arm

Reacties

Twee dagen na de uitschakeling van Portugal op het WK heeft Pepe zich alweer gemeld bij zijn club FC Porto. Het is nog wel onduidelijk wanneer de 39-jarige verdediger zijn werkgever weer van dienst kan zijn: Pepe blijkt immers niet schadevrij te zijn teruggekeerd uit Qatar.

Niet te stoppen: Pepe speelde WK-duel uit met gebroken arm
© Pro Shots
Marokko
Marokko
1 - 0
Portugal
Portugal

Pepe deed zaterdag nog mee tegen Marokko en blijkt tijdens deze verloren wedstrijd zijn onderarm te hebben gebroken. Toch speelde hij het duel gewoon uit. Na afloop ging Pepe wegens aanhoudende klachten naar het ziekenhuis, waar een breuk in zijn ellepijp werd geconstateerd.

Daags na de uitschakeling vloog de Portugese selectie terug naar eigen land. Pepe meldde zich maandag net als ploeggenoten Diogo Costa en Otávio weer bij Porto, zo maakt de club bekend. Porto speelt komende vrijdag in het toernooi om de Allianz Cup tegen Vizela; Diogo Costa en Otávio zouden dan weer kunnen meedoen. Voor Pepe lijkt dit bekerduel toch wat te vroeg te komen.

Ondanks zijn armblessure verscheen Pepe zaterdag na de nederlaag tegen Marokko ook nog in de mixed zone, om te praten met de pers. Hij toonde zich toen woedend over de Argentijnse arbitrage. 'Na wat ik vandaag heb gezegd, kan je Argentinië de titel geven', foeterde Pepe onder meer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.