Nice en Evian in de markt voor Dordtenaar Haddad

Reacties

FC Dordrecht moet vrezen voor een vertrek van Ilias Haddad. De centrale verdediger staat op het verlanglijstje van tenminste drie clubs.

Nice en Evian in de markt voor Dordtenaar Haddad

Daaronder bevinden zich met Nice en Evian TG twee clubs uit de Franse Ligue 1. Ook een Zwitserse club heeft geïnformeerd Haddad (25), wiens contract bij Dordrecht nog een jaar doorloopt. De verdediger heeft nog niet met een van de geïnteresseerde clubs gesproken en buigt zich pas na zijn vakantie over zijn mogelijkheden.

Haddad staat open voor een nieuw avontuur, maar geeft in principe de voorkeur aan spelen in de Eredivisie. De Dordtenaar speelde in het verleden al twee keer voor een buitenlandse club. In het seizoen 2011/12 stond hij onder contract bij het Schotse Saint Mirren en de Bulgaarse topclub CSKA Sofia.

Dordrecht zag al een fors deel van het elftal dat afgelopen seizoen promotie naar de Eredivisie bewerkstelligde vertrekken. Warner Hahn ging naar Feyenoord, terwijl huurlingen Paul Gladon (Sparta Rotterdam), William Troost-Ekong (FC Groningen), Youri Loen (NEC), Giovanni Korte (ADO Den Haag) zoals het nu lijkt allen terugkeren naar hun eigenlijke werkgever. Het contract van Funso Ojo loopt bovendien af. (Reon Boeringa)

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.