Neymar laat Barcelona-fans schrikken, outfit Memphis baart opzien

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Neymar laat Barcelona-fans schrikken, outfit Memphis baart opzien

'Dat is natuurlijk wel vet. Ik vind het gewoon leuk om de supporters op te zwepen en ik denk dat zij het ook wel leuk vinden.'
Matthijs de Ligt was vorige week na Olympique Lyon - Ajax helemaal door het dolle heen en vierde dat feestje uitgebreid met de fans in het uitvak. De 17-jarige verdediger verklaart in gesprek met Ajax Life waarom hij de interactie met de supporters belangrijk vindt.

• Memphis Depay valt niet alleen binnen de lijnen op, maar vaak ook daarbuiten. De aanvaller van Lyon deinst niet terug voor excentrieke kleding, zo ook maandagavond bij het Franse Sportgala waar hij de prijs won voor Doelpunt van het Jaar. Op social media werd de kledingkeuze van Memphis al vergeleken met die van wijlen Michael Jackson, zelf is de Oranje-international vooral blij met zijn outfit.

#ROARRR Merci Merci to the Lord and my OL teammates. Making me strong each day‼️ 🙏🙏😎🦁⚽🏆 #TeamOL @ol

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay) op

'Ik ben volgend jaar in ieder geval geen clubtrainer. Ik heb een uitzondering gemaakt voor Barcelona. Al is het als zesde assistent-trainer. Dat is mijn buitenlandse club.'
Ron Jans zette onlangs een streep door een baan bij de KNVB en lijkt van plan om volgend seizoen een tussenjaar te nemen. Zijn gevoel voor zelfspot raakt in ieder geval niet verloren, zo blijkt uit een gesprek met FOX Sports.

• Neymar heeft de fans van TSV 1860 München voor even laten dromen. De aanvaller plaatste een foto op Instagram waarop hij een shirt van de club uit de Tweede Bundesliga vasthoudt, samen met zijn Braziliaanse vriend en München-speler Victor Andrade. Neymar maakte al snel aan alle geruchten een einde door de foto te verwijderen. De meest opmerkelijke transfer ooit blijft dus uit.

• De laatste wedstrijd op White Hart Lane is gespeeld en dus moest de grasmat er maandag al aan geloven. Gary Lineker ziet vooral de positieve kant van het verhaal in.

'Bij een grote club was ik allang ontslagen. Als je bij Barcelona en Bayern München niet wint, dan lig je eruit. Hier krijg ik een tweede kans. Hopelijk doen we het volgend seizoen beter.'
Pep Guardiola deed dit seizoen met Manchester City niet serieus mee om de titel en werd in de Champions League, FA Cup én League Cup vroegtijdig uitgeschakeld. De Spaanse trainer beseft dan ook dat een prijs in zijn tweede seizoen nodig is om zijn baan bij de ambitieuze Citizens te behouden.

'Er is altijd nog hoop. Maar we moeten ook durven mikken op de tweede plaats. Wij willen altijd voor het kampioenschap spelen, maar dat lukt nu eenmaal niet altijd.'
Ruud Vormer lijkt met Club Brugge naast de titel te grijpen in België, maar de middenvelder houdt in gesprek met Het Nieuwsblad nog hoop op een stunt. Anderlecht staat in de play-offs met nog twee duels te gaan vier punten voor op Brugge.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.