Neymar draagt honderdste duel voor Barça op aan Messi

Reacties

Neymar gaat tegen Sevilla op voor zijn honderdste duel in het shirt van Barcelona. De Braziliaan wil zijn mijlpaal zaterdagmiddag opleuken met een zege en zal die dan opdragen aan zijn geblesseerde kompaan Lionel Messi.

Neymar draagt honderdste duel voor Barça op aan Messi

De Argentijnse sterspeler van Barcelona is zeven tot acht weken uitgeschakeld met een knieblessure en daardoor is het gevreesde aanvalstrio Neymar-Suarez-Messi de komende tijd niet te bewonderen op de Spaanse velden. Het doet Neymar veel dat hij zijn aanvalspartner moet missen. 'Hij is geweldig en ik wil zaterdag voor hem winnen', vertrouwde hij El Mundo Deportivo toe.

Een zege in het uitduel met Sevilla (16.00 uur) zou bovendien een extra mooi tintje geven aan zijn honderdste wedstrijd in het tricot van Barcelona. Sinds zijn komst naar Spanje (hij werd in 2013 overgenomen van Santos) kwam hij in 99 officiële wedstrijden tot 57 treffers en verzorgde hij veertig assists.

'Dat ik nu mijn honderdste wedstrijd voor Barcelona kan spelen betekent heel veel voor mij, want het is altijd een droom van mij geweest om voor deze club te spelen', vertelde hij trots. 'Als kind verlangde ik er al naar om hier te spelen. Dat ik dan nu al op honderd optredens in het eerste elftal kan komen is dan ook een grote eer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.