Newcastle moet ook vervanger Krul langdurig missen

Reacties

Rob Elliot heeft in het duel van Ierland met Slowakije dinsdagavond een ernstige knieblessure opgelopen. De doelman van Newcastle United ligt er minstens zes maanden uit en mist het EK van komende zomer.

Newcastle moet ook vervanger Krul langdurig missen

Newcastle United zal het nieuws met lede ogen aanzien. De club moet het bijna het volledige seizoen al doen zonder eerste keeper Tim Krul, die in oktober zijn kruisband scheurde. Nu moet de club van trainer Rafael Benítez dus ook de tweede doelman langdurig missen. Derde keus Karl Darlow zal waarschijnlijk het seizoen afmaken als keeper van The Magpies.

Ook het Ierse nationale elftal zal op zoek moeten naar een vervanger voor Elliot (29), die de afgelopen tijd zijn plek onder de lat afwisselde met West Ham United-doelman Darren Randolph. In de EK-kwalificatiecampagne bewaakte de 39-jarige routinier Shay Given het Ierse doel.

Ierland speelt op 27 mei een oefeninterland tegen het Nederlands elftal in de voorbereiding op het EK 2016. De Ieren zitten in Frankrijk in een poule met België, Italië en Zweden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.