NEC onderuit tegen Hannover 96 in doelpuntrijk duel

Reacties

Hannover 96 heeft NEC zondag op een 5-2 nederlaag getrakteerd in de voorbereiding. De wedstrijd werd gespeeld in het Duitse Rheine.

NEC onderuit tegen Hannover 96 in doelpuntrijk duel

Hannover 96, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Bundesliga, kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong dankzij doelpunten van Salif Sané en Sebastian Maier. Nadat de Duitse club via Kenan Karaman een riante kans op de derde treffer liet liggen, deed NEC via proefspeler Quincy Owusu-Abeyie iets terug. Na de hervatting zorgde Dario Dumic zelfs voor de 2-2. Hannover 96 vond echter een tweede adem en nam dankzij treffers van Valmir Sulejmani (een fraaie goal uit een volley) en Babacar Gueye voor de tweede keer - en nu definitief - afstand van NEC. Edgar Prib zorgde nog voor de 5-2.

Bij de club uit Nijmegen ontbrak Anthony Limbombe. De aanvaller verliet eerder deze week zonder toestemming het trainingskamp in Garderen en moet zich maandagmorgen voor 9.00 uur melden in Nijmegen, anders gaat NEC zich beraden op maatregelen.

NEC vervolgt de voorbereiding dinsdag met een wedstrijd tegen Achilles '29 en neemt het daarna nog op tegen Zulte Waregem (23 juli) en Real Sociedad (29 juli). De formatie van de nieuwe trainer Peter Hyballa opent het seizoen op vrijdag 5 augustus met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

Bekijk hier alle uitslagen van NEC in de voorbereiding.

Uitslag oefenduel 17 juli:

Hannover 96 (Dui) - NEC 5-2
  Owusu-Abeyie, Dumic
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.