NEC gaat veel vaker achter gesloten deuren trainen

Reacties

NEC Nijmegen zal dit seizoen vaker besloten gaan trainen. Tot het einde van het seizoen worden de twee laatste trainingen voor de wedstrijd achter gesloten deuren afgewerkt.

NEC gaat veel vaker achter gesloten deuren trainen

Eerder dit seizoen werd er al enkele keren besloten getraind door de Nijmegenaren en dat beviel zowel spelers als staf goed, stelt de club. Daarnaast is deze beslissing genomen om tegenstanders niet wijzer te maken dan ze al zijn, is te lezen in het statement.

'Besloten trainingen dragen voor ons bij aan een betere voorbereiding op wedstrijden, dus we hebben gezamenlijk het besluit genomen om dit tot het einde van het seizoen te doen. Ongeacht de uitslag van de afgelopen wedstrijden of de uitslagen die nog komen', aldus Peter Hyballa.

NEC bezet momenteel de tiende plek in de Eredivisie. De tweede seizoenshelft werd gestart met overwinningen op Willem II (0-1) en Roda JC Kerkrade (2-0), maar vervolgens werd er verloren van Feyenoord (4-0) en hekkensluiter Go Ahead Eagles (1-2). Vrijdag staat voor NEC het bezoek aan PEC Zwolle op het menu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.