NEC bang voor nieuwe operatie doelman Smits

Reacties

Het zit Joshua Smits niet mee. De 22-jarige NEC-keeper moet mogelijk een tweede operatie aan zijn pols ondergaan. Volgende week komt er uitsluitsel.

NEC bang voor nieuwe operatie doelman Smits

De jongen goalie kwam vorig seizoen, na de degradatie naar de Jupiler League, onder de lat te staan bij de Nijmegenaren. Met hem in het doel werd NEC overtuigend kampioen, maar in april bleek drie wedstrijden voor het einde van de competitie dat Smits al ruim twee maanden met een breuk in zijn pols bleek rond te lopen. Daarop moest hij onder het mes.

De afgelopen periode was Smits op de weg terug, maar NEC maakt nu bekend dat hij een forse terugslag heeft gehad en nog geruime tijd uit de running is. Volgende week wordt bepaald of een volgende operatieve ingreep noodzakelijk is, zo maken de Nijmegenaren bekend.

NEC opende het seizoen afgelopen woensdag met een 1-0 thuiszege op Excelsior. Tijdens dat duel stond de IJslander Hannes Halldórsson onder de lat, hij kwam onlangs van Sandnes UlF uit Noorwegen. Voorlopig fungeert Marco van Duin - die in het verleden ook al voor NEC speelde en onlangs terugkeerde van Almere City FC - als tweede doelman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.