Nathan dit seizoen niet meer in actie voor Vitesse

Reacties

Nathan heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Vitesse al gespeeld. De Braziliaan is na een ongelukkige val in de derby tegen NEC de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Nathan dit seizoen niet meer in actie voor Vitesse

Nathan heeft barstjes in zijn wervel. En dat net nu trainer Rob Maas de vleugelspeler een nieuwe kans leek te geven bij de Arhemmers. Na een bliksementree op de Nederlandse velden, met goals tegen Roda JC Kerkrade en FC Groningen, viel de Chelsea-huurling ver terug. Slechts vier keer begon Nathan in de basis, waarvan slechts één keer onder Maas.

Chelsea betaalde vorige zomer nog vier miljoen euro voor de twintigjarige aanvaller, overgenomen van Atlético Paranaense. Wat de plannen van de Londenaren met Nathan zijn na deze teleurstellende uitleenbeurt is niet bekend. Zijn huurovereenkomst met Vitesse loopt na dit seizoen af.

Nathan werd met hoge verwachtingen binnengehaald in Arnhem, waar hij zelfs werd gezien als opvolger van de naar Feyenoord vertrokken Marko Vejinovic. Veelal moest de technicus het echter doen met korte invalbeurten. 'Nathan traint altijd prima. Het is een leerproces voor hem. Hij heeft tot zijn veertiende in de zaal gespeeld. Het had veel tijd nodig totdat hij begreep hoe wij spelen', luidde de evaluatie van Maas vorige week.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.