Narsingh voor het eerst in tien maanden weer in basis PSV

PSV treedt woensdag met Luciano Narsingh in de basis aan tegen Roda JC Kerkrade. De rechtsbuiten start tijdens het bekerduel weer voor het eerst bij de Eindhovenaren sinds hij op 22 december 2012 geblesseerd raakte.

Narsingh voor het eerst in tien maanden weer in basis PSV

Narsingh liep de kruisbandkwetsuur op tijdens de uitwedstrijd tegen NAC Breda (1-6) en een lange revalidatie volgde. Op 6 oktober maakte hij zijn rentree bij Jong PSV tijdens het bezoek aan Achilles '29 (3-2 verlies). In de daaropvolgende duels met FC Volendam (3-0) en Helmond Sport (1-1) liet de zesvoudig Oranje-international zien op de weg terug te zijn door respectievelijk twee en een keer te scoren. Tegen Achilles had hij ook al een treffer voorbereid.

Een andere opvallende naam in de basisopstelling bij PSV is Nigel Bertrams, die als doelman zijn officiële debuut maakt namens de Eindhovenaren. De twintigjarige keeper van de beloften profiteert van blessures bij Przemyslaw Tyton en Jeroen Zoet.

Adam Maher ontbreekt juist. Ook afgelopen zondag bij de 2-1 competitienederlaag in de uitwedstrijd tegen Roda JC moest hij genoegen nemen met een plek op de bank, waarna hij zeer teleurgesteld reageerde. PSV-trainer Phillip Cocu geeft echter opnieuw de voorkeur aan Ola Toivonen.

Opstelling PSV: Bertrams; Brenet, Bruma, Hendrix, Willems; Hiljemark, Schaars, Toivonen; Narsingh, Matavz, Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen