NAC wil aanvalslinie versterken met Demouge en Kramer

NAC Breda is in gesprek met FC Volendam-speler Michiel Kramer (foto). De aanvaller was dit seizoen al 22 keer trefzeker in 24 wedstrijden in de Jupiler League. De Brabantse club heeft ook interesse in Frank Demouge en wil Danny Verbeek graag langer houden.

NAC wil aanvalslinie versterken met Demouge en Kramer

Kramer kwam tussen 2007 en 2009 ook al uit voor NAC, maar hij kwam vanwege hevige concurrentie aan niet meer dan elf competitiewedstrijden. De technische leiding vond hem destijds te licht voor het niveau dat de club nastreefde.

Ook Demouge staat op het lijstje van NAC. De dertigjarige Nijmegenaar verkaste in de winterstop op huurbasis van het Engelse Bournemouth naar Roda JC, waar hij tot dusverre vijf keer trefzeker was. De Limburgers hebben geen optie tot koop bedongen, omdat de financiële mogelijkheden van de club gering zijn.

De aanvalslinie moet versterkt worden met drie spelers, waardoor NAC ook Danny Verbeek graag langer wil laten spelen in Breda. Dit seizoen wordt Verbeek gehuurd van Standard Luik. Hij is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld door pijn aan de linkerhak.

De 22-jarige Verbeek gaat er vanuit dat hij ook na komende zomer in Breda speelt. NAC is met Standard Luik in verregaande onderhandeling om hem opnieuw voor een seizoen te huren. (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen