NAC heeft PSV-talent Koch op huurbasis binnen

Reacties

NAC Breda huurt Menno Koch tot het einde van dit seizoen van PSV. De twintigjarige verdediger traint donderdag voor het eerst mee en zou zaterdag al zijn debuut kunnen maken.

NAC heeft PSV-talent Koch op huurbasis binnen

De Bredanaars hadden Koch al langer op de korrel om de wankele defensie te komen versterken. 'Dinsdag hebben we een uitstekend gesprek gehad met trainer Robert Maaskant en technisch directeur Graeme Rutjes van NAC', laat zaakwaarnemer Mustapha Nakhli weten aan Voetbal International. 'Er is veel vertrouwen in Menno, dus dit zien wij als de perfecte stap in zijn ontwikkeling.'

Koch, van wie PSV het contract bovendien met drie jaar hoopt te verlengen, is in het Rat Verlegh Stadion de tweede versterking voor de verdediging: eerder werd ex-PSV'er Dirk Marcellis al aangetrokken en tot aanvoerder gebombardeerd. Bovendien hoopt NAC ook de transfervrije Kees Luijckx met een klein contractje nog aan zich te binden.

Verdediger Koch speelde dit seizoen twaalf keer mee met Jong PSV in de Jupiler League. Daarnaast maakte hij in de laatste wedstrijd voor de winterstop (5-0 thuis tegen Go Ahead Eagles, red.) zijn langverwachte debuut voor het eerste elftal van de Eindhovenaren. Hij zat al veelvuldig op de bank bij de ploeg van Phillip Cocu, maar tot een invalbeurt kwam het lange tijd nooit. NAC gaat zaterdagavond om 18.30 uur op bezoek bij PEC Zwolle, Koch kan daar zijn debuut direct maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.