NAC haalt oude bekende Enevoldsen naar Eredivisie

Reacties

NAC Breda heeft de komst van Thomas Enevoldsen bevestigd. De Brabanders slaan met de komst van de multifunctionele speler een dubbelslag. Niet alleen wordt de dun bezette spitspositie aangevuld, de dertigjarige Deen brengt ook de nodige ervaring met zich mee. Enevoldsen (links op hoofdfoto) tekent voor één jaar bij NAC Breda, plus de optie voor nog een jaar.

NAC haalt oude bekende Enevoldsen naar Eredivisie

Trainer Stijn Vreven had al langer de wens om zijn aanvalslinie te versterken, met speciale aandacht voor de punt van de aanval. Enevoldsen moet voorin gaan concurreren met Manchester City-huurling Thierry Ambrose, die in zijn eerste drie Eredivisie-duels uitblonk en twee goals maakte.

Enevoldsen, die ook op de flanken uit de voeten kan, is geen onbekende van de Eredivisie. Tussen 2009 en 2012 kwam de elfvoudig international van Denemarken uit voor FC Groningen. Hij was twee seizoenen een vaste kracht van de club uit het noorden en kwam tot 69 duels in de Eredivisie. Daarin vond Enevoldsen elf keer het net.

De Scandinaviër was sinds afgelopen zomer transfervrij, toen zijn contract bij Aalborg BK afliep. Enevoldsen is voor NAC Breda de twaalfde aanwinst. Hij meldt zich op 4 september bij NAC Breda. 'Deze club heeft in mijn eerdere periode in Nederland indruk op me gemaakt, de sfeer in het stadion was altijd geweldig. Ik kom hier in een jonge spelersgroep terecht, dus ik wil graag de ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan meenemen in de groep en overbrengen op mijn teamgenoten.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.