NAC haalt broertje Chelsea-topper naar Breda

Reacties

NAC Breda heeft in Uros Matic een nieuwe middenvelder. Dinsdag voerde de clubleiding een afrondend gesprek met de 23-jarige Serviër, die voor tweeënhalf jaar met een optie voor een extra seizoen tekent in het Rat Verlegh Stadion.

NAC haalt broertje Chelsea-topper naar Breda

Uros Matic is het broertje van Nemanja Matic, die onlangs nog Benfica voor Chelsea verruilde en in het verleden uitkwam voor Vitesse. Matic, die overkomt van het B-team van Benfica, traint sinds vorige week mee met de Brabanders en maakte een goede indruk op de technische staf.

Coach Nebojsa Gudelj zei direct dat hij Matic graag wilde inlijven. Gewezen technisch directeur Jeffrey van As was ook al bezig met de komst van de speler. Mogelijk debuteert Matic komende zaterdag in het duel bij Heracles Almelo.

'Wij zijn altijd op zoek naar versterkingen', legt technisch directeur Graeme Rutjes uit op de clubwebsite over de komst van de viervoudige jeugdinternational. 'Uros heeft laten zien dat wij hem tot deze categorie mogen rekenen. Uros bewees op jonge leeftijd in Slowakije (bij MFK Kosice, red.) al dat hij talent heeft. Hij is erop gebrand om zijn naam nu ook in Nederland te vestigen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.