NAC geeft Hooi en De Kamps vrij baan voor onderhandelingen

Reacties

De kans is groot dat Elson Hooi en Joeri de Kamps na de winterstop niet meer onder contract staan bij NAC Breda. Er is belangsteling voor beide spelers en zij hebben toestemming gekregen om te onderhandelen.

NAC geeft Hooi en De Kamps vrij baan voor onderhandelingen

NAC laat via de officiële kanalen weten dat er voor zowel Hooi als De Kamps interesse bestaat van buitenlandse clubs. De Brabantse eerstedivisionist noemt de namen van de betreffende clubs niet, maar geeft wel aan dat Hooi en De Kamps niet mee afgereisd zijn naar Roosendaal voor het geplande trainingskamp.

De 24-jarige Hooi kwam onder Robert Maaskant nog regelmatig aan spelen toe bij NAC, maar sinds de komst van Marinus Dijkhuizen is de snelle rechtsbuiten op een zijspoor beland. NAC is bereid om bij concrete belangstelling het contract van Hooi te ontbinden zodat de international van Curaçao transfervrij de overstap naar een andere club kan maken.

Verdedigende middenvelder De Kamps (23), die jaren in de jeugd van Ajax speelde, heeft eveneens geen basisplaats meer in Breda. De controleur overweegt gebruik te maken van een clausule in zijn contract die het mogelijk maakt om transfervrij te vertrekken zolang NAC in de Jupiler League speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.