NAC en Lurling zien af van huldiging na hectische week

Reacties

Anthony Lurling wordt zaterdag voorafgaand aan het competitieduel met PEC Zwolle niet geëerd naar aanleiding van zijn 250ste wedstrijd bij NAC Breda. De supportersschare adviseerde de festiviteiten uit te stellen vanwege de huidige situatie van de aanvaller in Breda.

NAC en Lurling zien af van huldiging na hectische week

Lurling leeft in onmin met trainer Nebosja Gudelj en liet daarop weten de club te willen verlaten. Hij werd vorige week gepasseerd voor de confrontatie met AZ (3-0 nederlaag). De situatie tussen de trainer en speler beheerste deze week het nieuws in Breda.

Onder de fans heerst verdeeldheid over de kwestie Lurling. Een deel kan zich vinden in de uitlatingen van de 36-jarige aanvaller, terwijl het bij andere aanhangers slecht is gevallen. De club en speler hebben in onderling overleg besloten het advies van de fans op te volgen.

'Jammer, maar het is niet anders', laat Lurling weten aan Omroep Brabant. 'Ik keek er eigenlijk wel naar uit. Maar ik snap het wel. Het past wel bij deze week.' Lurling speelde tegen Ajax (4-0 nederlaag) zijn 250ste wedstrijd in het shirt van NAC. Tegen Vitesse en SC Cambuur speelde hij zijn 251ste en 252ste duel namens de club uit Breda.

Voorlopig lijkt het competitieduel in eigen huis met Cambuur zijn laatste. Zijn contract wordt na dit seizoen niet verlengd. Lurling zelf wil het liefst per direct vertrekken. Ondertussen toonde ADO Den Haag al belangstelling voor de ervaren goaltjesdief, maar NAC laat de speler liever niet vertrekken naar een directe concurrent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.