NAC Breda ziet in RKC'er Drost welkome versterking

NAC Breda ziet in Henrico Drost (26) een versterking voor het nieuwe seizoen. De Bredase clubleiding heeft vorige week een gesprek gevoerd met de verdediger van RKC Waalwijk, die daar een aflopende verbintenis heeft. Technisch directeur Jeffrey van As wil enkel bevestigen dat Drost 'op het lijstje staat.'

NAC Breda ziet in RKC'er Drost welkome versterking

NAC raakt na deze jaargang mogelijk de huidige centrale defensie kwijt. Het contract met Kees Luijckx loopt af, hij heeft een driejarige aanbieding in beraad. De verbintenis van Eric Botteghin loopt nog een jaar door, maar de Braziliaan wordt begeerd door onder meer SC Heerenveen. Aangezien Botteghin niet wil bijtekenen, zou NAC hem het liefst deze zomer verkopen.

De 25-jarige Drost is bezig aan zijn tweede seizoen bij RKC Waalwijk. De verdediger begon zijn loopbaan bij SC Heerenveen en kwam later uit voor Excelsior, De Graafschap en VVV-Venlo. Behalve Drost is ook Kees Kwakman een kandidaat bij NAC. Deze week praat de Bredase clubleiding met de verdediger van FC Groningen. (Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen