NAC Breda wil talentvolle Seuntjens vastleggen tot 2016

NAC Breda hoopt snel tot een akkoord te komen met Mats Seuntjens. Technisch directeur Jeffrey van As wil het contract van de twintigjarige Bredanaar openbreken en verlengen. 'Wij denken dat Mats nog heel veel beter kan worden', aldus Van As over het talent.

NAC Breda wil talentvolle Seuntjens vastleggen tot 2016

De huidige verbintenis van de middenvelder loopt in 2014 af. De club wil het talent ten minste tot en met 2016 vastleggen. Mogelijk zelfs nog langer. 'We zien in hem een speler die in de toekomst van grote waarde kan zijn voor ons', vervolgt de technisch directeur.

Mede door een blessure kwam Seuntjens dit seizoen pas tijdens zes competitieduels in actie voor de Brabanders. Afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Feyenoord liet hij evenwel zien waartoe hij in staat is. Als invaller maakte hij een prima indruk.

In tegenstelling tot Seuntjens deed de kersverse trainer Nebojsa Gudelj nog geen enkele keer een beroep op de ontevreden Anouar Hadouir. Een tussentijds vertrek van de aanvaller is met het oog op de smalle selectie echter 'niet aan orde' volgens Van As.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's