NAC Breda plakt etiket 'niet te koop' op Hooi

Reacties

In de zoektocht naar een nieuwe vleugelaanvaller is SC Cambuur terechtgekomen bij Elson Hooi. Zijn werkgever NAC Breda stelt zich evenwel op het standpunt dat de aanvaller niet te koop is.

NAC Breda plakt etiket 'niet te koop' op Hooi

Dit bevestigt Graeme Rutjes tegenover Voetbal International. NAC wil Hooi niet naar Cambuur laten gaan. 'Wij denken dat Elson dit seizoen nog heel veel minuten gaat maken en dat hij daarom belangrijk wordt voor ons.'

Hooi maakte in het seizoen 2012/2013 zijn debuut voor de West-Brabantse club. Hij heeft zich sindsdien nog niet kunnen ontpoppen tot onbetwiste basisspeler. Desondanks heeft de technische staf van NAC veel vertrouwen in de 22-jarige speler, die in het Rat Verlegh Stadion een nog tot medio 2016 doorlopend contract heeft.

Eerder hengelde FC Groningen al tevergeefs naar de diensten van een andere buitenspeler van NAC, Adnane Tighadouni.

Bij NAC mogen Joey Suk en Jeffrey Sarpong weg, maar voor hen bestaat voorlopig geen concrete belangstelling. Hoewel coach Nebojsa Gudelj er graag nog een spits en een verdediger bij wil hebben, verwacht Rutjes dat de Brabanders daarom met de huidige selectie de maand september in gaan. Voor proefspeler Vinnie Vermeer geldt dat hij, mede vanwege gebrek aan budget, voorlopig niet hoeft te rekenen op een contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.