NAC Breda overweegt Vreven voor vacature

Reacties

Stijn Vreven is naar eigen zeggen benaderd voor de vacature bij NAC Breda. De Belgische trainer staat te trappelen om aan de slag te gaan in Nederland.

NAC Breda overweegt Vreven voor vacature

Vreven (43) zit sinds zijn ontslag bij Waasland-Beveren eind oktober zonder club. De Belgische oud-international, die in de Eredivisie naam maakte als rechtsback van FC Utrecht, richt zich voor het vervolg van zijn trainersloopbaan onder andere op Nederland.

Nederland heeft daarbij een streepje voor op zijn geboorteland. 'De schroom om een trainer eruit te gooien in België is er gewoon niet meer', vertelde hij eerder tegen TV Limburg. 'Ons statuut is te zwak geworden. Als bediende moeten de clubs ons nog maar drie à vier maanden uitbetalen. In Nederland is dat statuut veel strenger. Je bent er beter beschermd.'

Vreven krijgt mogelijk de kans dat te ervaren aangezien hij naar eigen zeggen een belangrijke kandidaat is voor de vacature bij NAC Breda. De Brabantse club ontdeed zich vorige week van Marinus Dijkhuizen. Graham Arnold, Fons Groenendijk en Maurice Steijn werden genoemd als opvolgers.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.