NAC Breda flirt met de klok: late deal met Oosterwijk

Reacties

Letterlijk bij het scheiden van de markt heeft NAC Breda zich versterkt met Jari Oosterwijk. De 21-jarige aanvaller komt op huurbasis over van FC Twente.

NAC Breda flirt met de klok: late deal met Oosterwijk

Oosterwijk kwam in dit Eredivisie-seizoen slechts in 395 minuten in actie voor de Enschedeërs, mede door de concurrentie van Enes Ünal. Zijn perspectief werd er niet beter op na de komst van Enis Bunjaki.

Eerder zag NAC de komst van Dennis van der Heijden afketsen, terwijl ook Jupiler League-topscorer Tom Boere in beeld was bij de Brabanders.

'Het was inmiddels bekend dat het aantrekken van een extra spits onze voorkeur had. Jari is een jonge, talentvolle aanvaller die bij FC Twente al een aardige ontwikkeling heeft doorgemaakt', aldus technisch directeur Hans Smulders op de website van NAC Breda.

'Hij is fit, kan direct presteren en heeft al ervaring in de Jupiler League en de Eredivisie. Met het vastleggen van Jari hebben wij een spits binnengehaald die kan concurreren met Cyriel Dessers, maar tegelijkertijd ook samen met hem in één elftal kan spelen. Hij is het type spits dat wij nog zochten en daarmee is onze selectie definitief compleet.'

De huurovereenkomst met Oosterwijk loopt eind dit seizoen af. NAC Breda bezet de vijfde plaats in de Jupiler League, op liefst twaalf punten van koploper VVV-Venlo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.