Naaktbeelden kosten Málaga-coach zijn baan

Reacties

Víctor Sánchez is ontslagen als hoofdtrainer van Málaga. De Spaanse club ziet geen andere oplossing nadat er veel ophef ontstond rond de coach vanwege uitgelekte beelden.

Naaktbeelden kosten Málaga-coach zijn baan
© Pro Shots

Sánchez raakte begin januari in opspraak vanwege een uitgelekte video. De 43-jarige Spanjaard liet voor de camera zijn edele delen zien en verklaarde later te zijn afgeperst met de beelden. De clubleiding schorste hem in eerste instantie en besloot een onderzoek te starten. Clubeigenaar Abdullah Al Thani gooide via Twitter wel direct al olie op het vuur met een pittig statement, hij maakte de coach onder meer uit voor leugenaar.

Een paar dagen later is besloten een einde te maken aan het dienstverband van Sánchez, die sinds april vorig jaar de leiding had bij de nummer zestien van de Segunda División. Volgens de club zijn er pogingen gedaan de plooien glad te strijden, maar is dat niet gelukt. Sánchez wordt onder meer verweten dat hij de club in diskrediet heeft gebracht. Sergio Pellicer neemt de taken van Sánchez op interim-basis over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.