Málaga schorst hoofdtrainer vanwege uitgelekte naaktbeelden

Reacties

Málaga heeft hoofdtrainer Victor Sánchez per direct op non-actief gesteld. De 43-jarige Spanjaard kwam dinsdag in opspraak vanwege een uitgelekte video.

Málaga schorst hoofdtrainer vanwege uitgelekte naaktbeelden
© Pro Shots

Het gaat om een behoorlijk pikante video, waarin Sánchez zijn edele delen vol in beeld laat zien. Uiteraard was het niet de bedoeling dat het filmpje uit zou lekken, maar Sánchez liet dinsdagmiddag in een statement weten dat hij het slachtoffer was van afpersing. 'Ik wil jullie informeren dat ik het slachtoffer ben van een misdaad tegen mijn intimiteit en word afgeperst.'

De video is in Spanje in een razend tempo viraal gegaan en dus voelt Málaga zich genoodzaakt om zijn hoofdtrainer te schorsen. 'Vanwege de recente ontwikkelingen, die nog niet zijn bevestigd, heeft Málaga trainer Victor Sánchez per direct geschorst van zijn werkzaamheden, totdat er een volledig onderzoek is afgerond. We zullen meer informatie verschaffen als alle feiten zijn gecheckt.'

Málaga maakt op sportief vlak een teleurstellend seizoen door. De club degradeerde in de zomer van 2018 naar de Segunda División en staat halverwege de jaargang op een zestiende plaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.