MVV Maastricht vreest vertrek van topscorer Rajcomar

MVV Maastricht houdt er serieus rekening mee dat clubtopscorer Prince Rajcomar nog deze winter de club verlaat. De 26-jarige aanvaller wordt gehuurd van het Hongaarse Zalaegerszeg, maar dat kan hem deze winter probleemloos terughalen. Trainer René Trost vreest een vertrek.

MVV Maastricht vreest vertrek van topscorer Rajcomar

'Het is eigenlijk heel duidelijk', vertelt Trost aan Voetbal International. 'Wij hebben Prince voor een jaar gehuurd maar in zijn contract staat dat de club hem halverwege het jaar terug kan halen. Volgens mij moeten ze dat ergens in december laten weten.'

'Het is voor ons geen verrassing, maar we vinden het wel heel erg vervelend. Prince doet het uitstekend en heeft het naar mijn weten goed naar zijn zin. Misschien dat hij de voorzitter kan overtuigen van het feit dat hij in Nederland moet blijven. Toch is de afspraak glashelder. Als zij hem willen hebben, verlaat hij nog deze winter Nederland', aldus Trost.

Hoewel het vertrek van Rajcomar een flinke aderlating zou zijn voor MVV, hebben ze mogelijk de opvolger al in huis. Sinds vorige week traint Muslum Karabulut mee met de selectie van MVV. De dertigjarige Turkse Duitser is transfervrij en is een oude bekende van Trost. Eerder werkten ze al samen in de jeugdopleiding van Roda JC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen