MVV Maastricht vindt in Rajcomar alsnog een spits

Prince Rajcomar (26) tekent woensdag hoogstwaarschijnlijk een contract bij MVV Maastricht. Maandag vertelde trainer René Trost nog tegen VI dat de zoektocht naar een nieuwe spits erg moeizaam verloopt, nu is de oplossing in zicht.

MVV Maastricht vindt in Rajcomar alsnog een spits

Alleen een medische keuring scheidt Rajcomar nog van een overgang naar zijn geboortestad. Rajcomar staat nu nog onder contract bij het Hongaarse Zalaegerszegi TE, dat hem komend seizoen zal verhuren aan MVV.

De centrumspits speelde in Nederland eerder voor Fortuna Sittard, FC Utrecht en FC Den Bosch, alvorens zijn geluk op IJsland en in Hongarije te beproeven. Bij MVV hoopt hij zijn loopbaan een nieuwe impuls te geven.

'Hij wil zich heel graag weer laten zien in de Westerse kant van Europa', zegt voorzitter Paul Rinkens van MVV. 'Wij denken dat familieclubje MVV voor hem de goede voedingsbodem is om zijn talent tot bloei te laten komen. We hopen de deal morgen af te ronden en dan zijn wij meteen uitgewinkeld. Met Prince Rajcomar erbij kunnen wij de competitie in.' (Geert-Jan Jakobs)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen