Mustafi heeft hoofdpijn, Cotterill wil lego in Frankrijk

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Mustafi heeft hoofdpijn, Cotterill wil lego in Frankrijk

Hoofdpijn voor Mustafi
Zou hij een paracetamolletje hebben genomen tegen de hoofdpijn? Het hoofd van de Duitse verdediger Shkodran Mustafi doet nog steeds zeer na zijn eerste goal voor het nationale elftal tegen Oekraïne (2-0). In de tweede helft verschalkte Mustafi overigens bijna zijn eigen keeper Manuel Neuer.

Cotterill wil lego
De Welshe international David Cotterill mist niet zijn vrouw, kinderen of familie, maar zijn lego. Het liefste had hij zijn lego meegenomen naar Frankrijk. Cotterill laat zijn speelgoed nu overkomen. Een aparte hobby voor een voetballer!

Hard werken voor Kanté
Leiceister City-middenvelder N’Golo Kanté doet er werkelijk alles aan om fit te blijven voor het Franse nationale elftal…

Witsel kijkt uit naar een gouden plak
De Belgisch international Axel Witsel heeft in ieder geval alle vertrouwen op een goede afloop van de wedstrijd van de Belgen tegen Italië… Rood, zwart en goud? Een gouden medaille?

Schweini speelt vierde EK
Bastian Schweinsteiger viel zondagavond in bij de wedstrijd van Duitsland tegen Oekraïne en begon zo aan zijn vierde EK. Gefeliciteerd Schweini!

Nainggolan gaat strijd aan met ploeggenoot
Radja Nainggolan speelt vanavond met België tegen Italië en komt AS Roma-collega Daniele de Rossi tegen op het veld. Nainggolan is klaar voor de strijd in en rond de middencirkel.

Oggi comincia l'europeo per noi... In bocca al lupo frate 💛❤️ 🇧🇪-🇮🇹

Een foto die is geplaatst door Radja Nainggolan (@radjaclanainggolan) op

Kroos is blij met zijn vrouw
De Duits international Toni Kroos heeft tussen de bedrijven door even de tijd om aandacht te geven aan zijn vrouw. Precies een jaar geleden trouwde de middenvelder met zijn huidige vrouw!

Coman viert verjaardag
Kingsley Coman is misschien wel de beste invaller tot nu toe op het EK. De Fransman maakte indruk tegen Roemenië en nu is de aanvaller ook nog eens jarig. Coman blaast twintig kaarsjes uit.

Randolph versus Zlatan
Ierland hield het Nederlands elftal op een gelijkspel (1-1) en moet het maandagavond laten zien op het EK. Het Zweden van Zlatan Ibrahimovic is de tegenstander, dus de Ierse doelman Darren Randolph kan een pittige wedstrijd verwachten. Zelf is hij nu nog vol vertrouwen.

Janko geniet
Tussen al het voetbal door, genieten sommige spelers ook gewoon van het land Frankrijk. Wat te denken van het prachtige onderkomen waar Oostenrijk gebruik van maakt in Bordeaux. Marc Janko (ex-FC Twente) heeft oog voor de schoonheid.

Noord-Ieren rouwen
Het overlijden van een Noord-Ierse fan die van een promenade meters naar beneden viel heeft er behoorlijk ingehakt bij Noord-Ierland, dat zondag met 0-1 verloor van Polen. Meerdere spelers van Noord-Ierland, wiens fans juist op positieve wijze opvallen in Frankrijk, betuigen hun medeleven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.