Müller: 'Het is waanzinnig wat wij laten zien'

Reacties

Pep Guardiola kan bij Bayern München zijn afscheid nog opluisteren met het winnen van drie prijzen na het bereiken van de finale van de strijd om de DFB-Pokal. Het drukke programma boezemt weinig angst in bij Thomas Müller, die dinsdagavond in de halve finale tegen Werder Bremen de gevierde man was met twee goals (2-0 zege).

Müller: 'Het is waanzinnig wat wij laten zien'

Met een voorsprong van acht punten op Borussia Dortmund en nog vier speelronden te gaan, is Bayern in de competitie bijna zeker van de titel. De ploeg van Guardiola moet in de Champions League nog wel vol aan de bak met een tweeluik met Atlético Madrid op het programma in de halve finale. 'Het is waanzinnig, als je ziet wat wij om de drie dagen laten zien', zegt Müller op de clubsite.

De 26-jarige Duitser maakte in de bekerwedstrijd zijn 150ste en 151ste doelpunt in dienst van Bayern. Müller werd zo de vijfde speler die in dienst van de Duitse topclub minimaal 150 keer scoorde. 'We zijn blij met het bereiken van de finale, maar makkelijk was het niet. We waren slordig aan de bal en dat hielp Werder. Daarom heerst er ook geen jubelstemming, maar als sportmannen zijn we natuurlijk tevreden met de finaleplaats.'

Volgens Guardiola, die na dit seizoen naar Manchester City vertrekt, had de score verder op moeten lopen. De Spanjaard koos zoals wel vaker voor een uiterst attractieve speelwijze. 'We wilden erg agressief spelen, met vijf aanvallers. We kregen ook genoeg kansen om vaker toe te slaan.' Wie Bayern in de finale treft in Berlijn is na woensdagavond duidelijk. Hertha BSC neemt het in de andere halve finale op tegen Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.