Moyes: 'Ook Sir Alex zou het lastig hebben gehad'

Reacties

David Moyes krijgt al het hele seizoen veel kritiek over zich heen, maar de manager van Manchester United bijt van zich af. Onder zijn succesvolle voorganger Sir Alex Ferguson zou de club het ook zwaar hebben, meent hij.

Moyes: 'Ook Sir Alex zou het lastig hebben gehad'

'Ook als Sir Alex op dit moment manager was zou hij het lastig hebben gehad', aldus Moyes. 'De selectie wordt steeds ouder, waardoor het sowieso een moeilijk seizoen zou worden voor United. Het is nu zaak om te bouwen, te verbeteren en zorgen dat de resultaten beter worden.'

Met nog zeven duels voor de boeg bezet Manchester United een teleurstellende zevende plaats met liefst achttien punten achterstand op koploper Chelsea. De kans is aanwezig dat de club komend seizoen geen Europees voetbal speelt. Dat doet het nu nog wel; dinsdag komt Bayern München op bezoek in de kwartfinale van de Champions League.

Maar eerst wacht zaterdag het thuisduel met Aston Villa. Tijdens die wedstrijd zal er door United-aanhangers geprotesteerd worden tegen de huidige manager. Aangekondigd werd al dat er een vliegtuig overvliegt met de tekst 'Wrong One - Moyes Out' op een banner.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.