Mourinho vestigt hoop op Kuipers bij fysiek geweld PSG

Reacties

Volgens Chelsea-manager José Mourinho is de rol van scheidsrechter Björn Kuipers (foto) van groot belang in de Champions League-return tegen Paris Saint-Germain.

Mourinho vestigt hoop op Kuipers bij fysiek geweld PSG

De Nederlander leidt het achtste finale-duel op Stamford Bridge tussen Chelsea en het fysiek spelende PSG. Tenminste, dat laatste vindt de manager van de Londenaren. 'Zo'n agressieve tegenstander hebben we dit seizoen nog niet gehad', aldus Mourinho op de persconferentie.

'Tijdens het eerste duel in Parijs maakte Paris Saint-Germain de ene na de andere overtreding, waarbij vooral Eden Hazard het flink te verduren kreeg', blikt de Portugees terug. 'Zelfs Zlatan Ibrahimovic maakte de nodige overtredingen. Ik begrijp dat eerlijk gezegd niet. Dat heeft die ploeg helemaal niet nodig, ze hebben fantastische voetballers.'

De Londenaren zijn in de return enigszins in het voordeel vanwege het uitdoelpunt in Parijs. Maar een 1-1 tussenstand verdedigen is allerminst eenvoudig volgens Mourinho. Zeker als je te maken krijgt met Ibrahimovic, de spits waarmee hij in het verleden samenwerkte bij Internazionale. 'Natuurlijk zal het moeilijk zijn hem van scoren af te houden, dat is onze belangrijkste opdracht. Maar wij blijven rustig, we zijn dit soort wedstrijden wel gewend', zei Mourinho tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.